Fabrikant - Prefab

In de afgelopen jaren heeft er in de prefab een behoorlijke groei plaats gevonden. Dit heeft voornamelijk te maken met verticaal bouwen en de grotere vraag naar een 2e woning. Daarnaast groeit de vraag van houtconstructies, aangezien de installatie versneld door prefab mogelijkheden.

Er zijn diverse bouwbedrijven en aannemers met de crisis helaas 'over de kop' gegaan. Veel medewerkers hebben een andere baan gevonden, maar helaas niet iedereen in de bouwsector. Hierdoor is kennis verloren gegaan, maar komen we vooral in de huidige groeiende economie vakliederen tekort in de bouwbranche. Hierdoor zijn prefab fabrikanten nog belangrijker geworden!

EBS levert voornamelijk aan groothandels, Doe-het-zelf en prefab fabrikanten. We hebben een zo goed mogelijke selectie gemaakt per 'tak'. We hebben ervaren dat er diverse manieren van werken en verwerken is bij fabrikanten. EBS komt graag langs om te bekijken hoe jullie te werk gaan, om een zo goed mogelijk advies te geven op verwerking van materialen en het aanbod dat het beste bij de fabricage past.

Klik hier voor de inkijkversie die specifiek voor prefab fabrikant is gemaakt

Meer informatie: Neem contact op via info@europeanbuildingsupply.com

Laten we in contact komen!

Vrijblijvende brochure ontvangen?

Bestellen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Gratis sample pakket?

Dakkapel fabrikant
Benodigdheden om een dakkapel waterdicht te monteren
Chaletbouw
Selectie bouwmaterialen toepasbaar bij chaletbouw
Houtconstructies
Benodigdheden voor houtconstructies
Vakantie woningen
Selectie bouwmaterialen die voornamelijk toepasbaar zijn bij vakantie woningen
Verticaal bouwen
Selectie bouwmaterialen toepasbaar bij verticaal bouwen