EBS op dakenvakbeurs DAKEN & ZAKEN 2021
04-11-2021

Donderdag 11 november 2021 vindt in Evenementenhal Gorinchem ‘Next Level’ de dakenvakbeurs DAKEN & ZAKEN plaats. De relatiebeurs voor de platte en hellende dakenbranche. EBS neemt deel aan de beurs met een prachtige stand waar je van harte welkom bent om voor meer informatie over onze diensten.

 

Tijdens DAKEN & ZAKEN vertellen de specialisten van EBS je alles over duurzaam ondernemen, je eigen branding toepassen en het vastleggen van jouw ideeën.

 

Productontwikkeling

Heb je een idee, maar weet je niet exact hoe je dit kan realiseren? EBS helpt je graag van idee tot realisatie. We denken mee over het type grondstof, of er nog meer toegevoegde waardes zijn en over de optimalisatie van verpakking en verzending.

 

Recycling

Bij ieder bedrijf is er een afvalstroom waar kosten aan verbonden zijn. Jullie afval kan de grondstof zijn van een nieuw product. De recyclingpartners van EBS halen het afval bij jullie op locatie op en nemen de kosten op zich. Geef jullie afval de mogelijkheid voor een tweede leven!

 

Fabricage

Waar laat je producten fabriceren en worden leveringen gewaarborgd? Hoe fijn is het om één aanspreekpunt te hebben die alles regelt? EBS is jouw aanspreekpunt.

 

Branding

Zorg dat jouw afnemers een vergelijking kunnen maken binnen je assortiment door een combinatie van A-merken en huismerken met jouw eigen branding aan te bieden.

 

Patent

Je hebt een idee en zet het product op de markt. Plots kom je jouw idee ergens gekopieerd tegen, inclusief een strakke marketingcampagne. Dit wil je voorkomen. Wij helpen jou met het vastleggen van octrooien, patenten, modelrecht en trademark om dit risico te minimaliseren.

 

Kom langs op stand 144. We ontmoeten je graag!

 

Kijk voor meer informatie over de beurs op dakenenzaken.nl.