NIEUW Same Day Delivery regio West-Friesland
08-10-2019

In de afgelopen jaren hebben we meerdere signalen ontvangen dat een snelle levering van materialen een zeer positieve invloed kan hebben op de snelheid van het afronden van een klus of project. Misgrijpen op materialen kost helaas veel tijd, dat in de huidige economie schaars is. Van belang is de snelheid van het afronden van een project, om vertraging in oplevering te voorkomen.

Met deze kennisgeving zijn we om tafel gegaan met Herling Strijdhorst om te bekijken of we een unieke dienst bij ons in de buurt kunnen realiseren, waarin we vertraging van oplevering door levertijden proberen te voorkomen. En dat is gelukt!

Vanaf maandag 21 oktober bieden wij Same Day Delivery. Wanneer u voor 8 uur ‘s ochtends de benodigde materialen doorgeeft, worden deze materialen dezelfde dag geleverd in de postcodegebieden 1601 t/m 1693 (weekenden uitgezonderd).

U kunt uw bestelling doorgeven via info@europeanbuildingsupply.com of via uw huidige leverancier. 

Neem contact op

Benieuwd naar het assortiment, de producten en materialen of deze samenwerking met Herling Strijdhorst? Neem contact met ons op via info@europeanbuildingsupply.com.