Webshops

Er zijn twee mogelijkheden om op jouw website een breder aanbod aan te bieden aan je huidige partners en potentiële nieuwe klanten. Dropshipping en beheren van eigen voorraad.

Ben je benieuwd met welke producten je afzet kan realiseren? Dan adviseren we de eerste 2 maanden 'dropshipping' aan. Met deze verkoopdata kan je inschatten welke producten op jouw website verkoopbaar zijn. Met 'dropshipping' zit je niet aan een contract vast, dus je kan eenvoudig de keuze maken om specifiek een aantal producten niet meer via 'dropshipping' aan te bieden, maar zelf op voorraad te leggen.

Bij 'niche producten' tonen we producten, waarin weinig online en/of offline concurrentie is. Vaak is er meer productkennis nodig, maar liggen de marges hoger.

Hoe lang duurt het voordat de producten zichtbaar zijn bij Google, zonder dat je er voor moet betalen. Of als je beta van Google gebruikt, welke producten kan je aanbieden tegen lage cpc? Wij hebben een selectie hierin gemaakt.

Efficiente producten zijn producten en materialen waar vrijwel tot geen productkennis voor nodig is. De verwerking of de specificaties van het product is vanzelfsprekend. Vaak zijn dit producten waar minder marge op zit, omdat meer online aanbieders eenvoudig deze producten kan verkopen zonder productkennis. In de meeste gevallen zijn dit wel 'basis' producten die wel in het gamma horen.

Laten we in contact komen!

Vrijblijvende brochure ontvangen?

Bestellen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Gratis sample pakket?

Dropshipping
Producten via dropshipping leverbaar
Niche producten
Niche producten met weinig offline en online concurrentie
Producten SEO en SEA
Producten en materialen met lagere online concurrentie, hogere SEO vindbaarheid, lagere SEA kosten
Efficiente producten
Producten en materialen waarbij de verwerking voor zich spreekt (het beperken van vragen telefonisch en e-mail)